Hadsel kommune Miljøtjenesten

Er du vår nye kollega?

Fagarbeider

Vi har ledig faste stillinger som fagarbeider hos Miljøtjenesten Stokmarknes, MATS1

 

Om stillingen

Miljøtjenesten gir opplæringstjenester og praktisk bistand til personer med ulike funksjonshemminger og personer med psykisk utviklingshemming. 

Vi i miljøtjenesten ønsker oss engasjerte medarbeidere som vil være med på å tilrettelegge for en god hverdag for våre beboere. Du må kunne ha evne til å veilede og motivere medarbeidere. DU bør like å jobbe selvstendig, men også i team. Det er ønskelig at du har erfaring fra å jobbe med utviklingshemming, men ikke et krav.

I helgestillingene ønsker vi oss fagarbeidere, helsefagarbeider/hjelpepleier, og studenter innen helsefag eller andre med interesse for arbeidsfeltet.

Utdanner du deg innen helse og har lyst på relevant jobberfaring er dette en fin mulighet for deg. Har du utdanning som fagarbeider  har du en gylden mulighet for å bidra med din kompetanse på helg her hos oss.

Vi har nå ledig en 40,73 %, og en 34,57 % stilling. I tillegg har vi to helgstillinger, en 27.64 % og en 21,24 %. Alle stillingene inngår i tre-delt turnus med arbeid annenhver helg. Endring i turnus må påregnes. 
I tillegg trenger vi deg som tilkallingsvikar!

Krav til kompetanse

 • Krav til fagbrev innen helsefag med norsk autorisasjon (helsefagarbeider, omsorgsarbeider, hjelpepleier, ambulansearbeider)
 • Personlig egnethet vil bli vektlagt
 • IKT-kunnskaper
 • God skriftlig og muntlige fremstillingsevner
 • Førerkort klasse B

 Ved manglende kvalifiserte søkere åpnes det for at personer med annen relevant kompetanse og/eller med erfaring fra denne type arbeid, samt ufaglærte kan bli vurdert for stilling.

Ønskede kvalifikasjoner

 • Faglig dyktighet og gode samarbeidsevner, samt kunne arbide i team
 • God evne til å jobbe systematisk og målrettet, samt å kunne håndtere store arbeidsmengder
 • Motivasjon og evne til å tilegne seg nye kunnskaper og kunne bidra til å utvikle gode tjenester
 • Gode ferdigheter i kommunikasjon og samhandling
 • Er lyttende og løsningsorientert

Språkkunnskaper

Det stilles krav til norskkunnskaper, skriftlig og muntlig, ved ansettelse.

Ansettelse

Tilsettingen skjer i henhold til gjeldende lover, reglementer og avtaleverk. Lønn etter avtale i forhold til utdanning og praksis.

Politiattest må leveres i henhold til helse- og omsorgstjenesteloven § 5-4.  Politiattest skal ikke legges ved søknad, men fremskaffes etter at tilbud blir gitt, jf. politiregisterforskriften § 36-1 nummer 3

Intervju

Søkere må være forberedt på å stille til intervju. Ta med originale dokumenter, attester og identifikasjon ved intervju/frammøte.

Offentlighet

Opplysninger om søker kan bli gjort offentlige selv om søkeren har bedt om ikke å bli oppført på søkerlista, jamfør Offentlighetslovens § 25.

Søknad sendes

Alle som søker må levere fullstendig søknad og registrere all utdanning og arbeidserfaring i søknadsskjema. Søknader sendes via elektronisk søknadsskjema knyttet til aktuell stilling - se "ledige stillinger"  https://hadsel.easycruit.com/

 

Velkommen som søker!

 

Søkere må aldri oppgi Bank-id informasjon i søknadsprosessen.

Vi ønsker ikke å bli kontaktet av annonseselger.

 

Del på:

Referansenr:

22/2530

Fylke:

 • Nordland

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

19.02.2023

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Stokmarknes

Kontaktpersoner:

Ailin W. Vatndal

tlf: +47 76164380

mob: +47 97408379

Adresse:

Rådhusgt. 5 8450 Stokmarknes